Borotválás után hintőpor segíthet?
Figyelt kérdés
Borotválás/epilálás/gyanátázás után állandóan kipirosodik, kipattog a bőröm, és még napokkal utána is "pöttyös" szoktam lenni. Ha borotválás után behintőporozom a szőrtelenített részeket (láb, hónalj, bikini) akkor szerintetek ez meglezőzhető lenne?2011. máj. 21. 17:48
1/5 anonim válasza:
pont ezt a kérdést akartam én is feltenni :D
2/5 A kérdező kommentje:
..akkor várjuk a válaszokat :)
2011. máj. 21. 18:57
3/5 anonim válasza:
nekem is ez volt...én borotválom de mindig használok borotvahabot/krémet(+előtte jó ha leradírozod a bőrt) aztán egyből jöhet a hintőpor és sokkal szebb a bőröm:)próbáljátok ki
4/5 anonim válasza:
Én nem ajánlom,eltömíti a bőrt és szárít is!
5/5 anonim válasza:
ÉN is mindig ezt hallottam, hogy eltömíti a bőrt, de ezt általában azok mondják, akik ki sem próbálták :). Én sem mertem, de egyszer valahogyan csak rá vettem magam. Én is használok borotvahabot és mikor szárazra törlöm a lábam hintőport teszek rá, utána pedig minden este bekenem és amikor elkezdenek újra kibújni a szőrszálak nekem eddig mindig viszketett, szinte sebesre vakartam és a hintőpor óta (ami egyébként fertőtlenítő és bőrnyugtató az egyben típusú) azóta selymes a lábam és észre sem veszem, hogy kibujkálnak a szőröcskék. Próbáld ki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!