Epilátoral lehet bikinivonalat és hónaljt szőrteleníteni?
Figyelt kérdés
És mennyire fáj?2011. máj. 21. 11:38
1/5 anonim válasza:
nagyon fáj, de ha bírod, akkor lehet.
2/5 anonim válasza:
Lehet, én hetente szoktam.
És nem fáj nagyon. :) Hozzászokik a bőr pár hónap alatt, én már a teljes intim terültet epilálom (mondjuk az eleinte halál volt, de megszoktam azt is). A hónalj eleinte tényleg érzékeny, de ha lent valóban csak a bikinivonalat akarod, az nem parás, nyugi :)
3/5 anonim válasza:
A fájdalom még elviselhető, de a bőrödet tönkreteszi az epilátor. Rángatja a szőrszálat, ettől begyullad a szőrtüsző és heges marad a lábad, és folyton szenvedhetsz a befelé növő szőrszálakkal. Nem tilthatom meg, de én is így jártam, egy évig epiláltam a lábam, a hónaljam és a combom, azóta tele van gyulladással a vádlim, a combom és nagyon csúnya:( Bőrgyógyász se tud rajta segíteni. Szóval ha van más mód a szőrtelenítésre, szerintem válaszd azt. máskülönben egy életre heges marad a lábad.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) majd kipróbálom
2011. máj. 21. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!