Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan mulaszthatom el?

Hogyan mulaszthatom el?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami vékony, 165 cm és 65 kg. Sportolok, mozgok szinte minden nap. Mégis a combomon közvetlenül a fenekem alatt, ilyen lila stria szerűségek jelentek meg.

[link]

Így néz ki. Valamint érezni h ott egy kicsit bemélyed a bőr is. Nagyon csúnyán néz ki. Mivel tüntethetném el?

15/L.

2011. máj. 18. 18:25
1 2
 1/11 sz12 ***** válasza:

Szia.

Sajnos eltüntetni nem lehet:(

sok krém van rá amik valakinek vagy bejön v nem. a szoláriumozás talán halványíthat rajta, vagyis nekem halványít. bár ez hülye szó h halványít, szóval érted:)

voltam vele bőrdokinál is de csak krémet tudott ajánlani ami szerinte jó.(nem vettem meg mert 6-7 ezer ft körül van)

pont ma rendeltem az avonból erre való krémet, kiváncsi vagyok, h halványít-e rajta. bár nekem nem vörösek!

(nekem majd ha sok pénzem lesz találtam egy sebészt aki foglalkozik ezzel és akkor megcsináltatom)

2011. máj. 18. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
méregtelenítés, egészséges étkezés, futás, biciklizés. én is 165 cm vagyok és 59 kg. de nekem is van narancsbőrőm, de nekem szrencsére halványak:)
2011. máj. 18. 18:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Van máshol is striám/ narancsbőröm , de ilyen lila csak ott.. =/
2011. máj. 18. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:
szia. nekem a combom külső részén van, ennyire lila nem, de vöröses-lilás volt. BABE anti-stretch krémmel knegetem, minden este, és már kb 1 hét után láthatóan halványodtak, most már alig látszanak. nekem nagyon bevált:)
2011. máj. 18. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt bizony nem fogod tudni eltüntetni:S Szinte mindenkinek van ilyene. Maximum halványabb. Terhességi csíkoknak is hívják. Nagyon hamar megnyúlt bőrnél jelenik meg ilyen. Hiszen a bőr nem tudott a felületeddel egy ütemben nyúlni/sokszorozódni , ezért kirepedezett. Nekem is van ilyen a combomon, sőt a mellemen is, de nagyon halványak.

Pedig én 167 centihez 48 kiló vagyok.

2011. máj. 18. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:

18:46 os vagyok

Jól mondja, amúgy a ma 18:45-ös! Most jutott eszembe, hogy barátnőm is azt használja! Csak eszméletlen drága!

-

2011. máj. 18. 18:47
 7/11 anonim ***** válasza:
A legjobb tengeri sós vízben fürödj!!Nekem az tüntette el a lila szint!
2011. máj. 18. 18:59
 8/11 anonim ***** válasza:
én görgös-feszesítö krémet hasznàltam. kifehéredtek :) (nekem is ilyen lila volt)
2011. máj. 18. 19:07
 9/11 A kérdező kommentje:

BABE anti-stretch krém mennyibe kerül és merre lehet kapni?

A tengeri só sima boltira gondolsz beleszórni vízbe, vagy hogy?

Nagyon köszönöm a válaszokat :)

2011. máj. 18. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Gyógynövény boltban vettem a tengeri sót!Bele a kád fürdőbe és jól áztasd meg magad!
2011. máj. 18. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!