Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből barnát hogyan?

Feketéből barnát hogyan?

Figyelt kérdés
Világosbarna hajamat befestettem sötétbarnára,de fekete lett:Shogyan tudnám világosítani festés nélkül?
2011. máj. 17. 23:12
 1/4 anonim válasza:
Festés (szivatás) nélkül sajnos sehogy :(. Ha csak meg nem várod míg lenő. Vannak ilyen alternatív hiedelmek, miszerint ha citromlébe áztatod, akkor az kiszívja a színét, meg hasonlók. Én kis naív (mert pontosan ugyanettől a problémától szenvedek :D) ki is próbáltam, de mondanom sem kell, hogy azon kívül hogy egy hétig száraz szalma volt a hajam nem sok hatást váltott ki... Van most a Syoss-nak valami új világosító festéke amiben nincs ammónia, még kínomban kipróbálom azt mert nem akarom leszivatni, de nem sok esélyt adok annak sem :(.
2011. máj. 17. 23:20
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha sokszor megmosom akkor nem kopik a színe?:S:S
2011. máj. 17. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is jártam így egyszer, pedig nem magamnak csináltam, hanem fodrász festette, de valahogy nem jól keverte ki a színt és nagyon sötét lett. Én az három napig minden nap egyszer megmostam, nekem kopott annyit a festék, hogy kivilágosodott középbarnára. Próbáld meg, hátha a mosás megoldja a problémád.
2011. máj. 18. 07:00
 4/4 anonim válasza:
Ez a festék minőségétől, meg a haj tulajdonságaitól s függ. Én megpróbáltam de nekem ez sem jött be :(. De kívánom hogy neked sikerüljön :).
2011. máj. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!