Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a Perfect Mousse...

Milyen a Perfect Mousse tartóssága?

Figyelt kérdés
Nagyon sok jót olvastam róla, de a szín tartósságáról semmit. Szívesen fogadom a hajfestékkel kapcsolatos tapasztalataitokat. :)
2011. máj. 17. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem tartós, szép csillogó végig tőle a hajam, és ugyanolyan marad a színe.. Most csokibarnára festettem, ami elég sötét lett az elején, de 1-2 mosás után elérte a tökéletes színt, amilyen a dobozon is van :)
2011. máj. 17. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
engem abból a szőkés árnyalat érdkelne, hogy mennyire lehet vele elérni!
2011. máj. 17. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Első, és mennyire vöröses a csokoládé barna? Mert én 2 évig szenvedtem, hogy eltüntessem a hajamból a vöröses árnyalatot, fényt, ezért ugyan ezzel a hajfestékkel feketére festettem a hajam, most szépen elmúlt a vörös mindenhonnan, és a hajam is kikopott annyira, hogy lehessen újra festeni, de félek.
2011. júl. 29. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
a vöröses tónus elkerülése érdekében hamvasító sampont bármelyik fodrászkellékesnél lehet kapni,és állítólag jó is..;)
2011. júl. 29. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, nekem azok nem használnak, csak kikoptatják a hajfestékemet. Azért reménykedem, hogy az első ír még ide.
2011. júl. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!