La Roche-Posay termékekkel mik a tapasztalat? 17 éves vagyok kicsit pattanásos, mitesszeres a bőröm. Ajánlatos használnom?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 16:37
1/5 anonim válasza:
Nem ismerem a márkát, de pont a múltkor tettem fel egy kérdést, hogy "Más is bedőlt a sok arctisztítós reklámnak?", és abban írtam le tapasztalataimat, hogy segítsek azoknak, akiknek semmi nem jó. :)
Itt a kérdés, olvasd végig még mielőtt megveszel valami drága, semmit nem érő vackot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nekem bőrgyógyász ezt javasolta, bár még nem vettem. De próba cseresznye.
4/5 anonim válasza:
Nekem a bőrgyógyászom javasolta és azóta ilyen márkájú alapozót használok, a bőröm pedig sokkal szebb lett. De ahány ember, annyi bőrtípus, így igazán ezt akkor tudod meg, ha te is elmész bőrgyógyászhoz, mert ő tudni fogja, hogy neked mi fog beválni. Én évekig szenvedtem pattanásokkal és amióta elmentem bőrgyógyászhoz és minden nap használom a krémeket, amiket felírt, nagyon szépen javult a bőröm, alig van egy-kettő pattanásom. Szóval mindenképp csak azt tudom ajánlani, hogy menj el egy szakértőhöz és kérd ki az ő véleményét. Remélem, tudtam segíteni. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Különösen az elsőnek:) Sokat segített.
2011. máj. 18. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!