Hogy tudnám ennyire szépen kifesteni magamat?
Nem értem,hogy hogyan lehet valaki ennyire szépen kifestve:
Én használhatok korrektort,alapozót,púdert,akkor se lesz ilyen szép az arcom. :( Mi a titka ennek?
Köszi a válaszokat.
A következőkkel:
- tökéletes bőr
- arctisztítás, pórusösszehúzó krém, és bőrtónusjavító
- rettentő drága, profi cuccok: alapozó, ecset, púder
- tökéletesen az arcszínnel megegyezőre kevert színek alapnak
- ún. 3D alapozás, tehát világosabb, sötétebb színekkel alakítják az arcot
- szintén méregdrága púderrel fixálás, jó ecsettel
Nagyjából ennyi, és már mehetsz is.
Otthoni körülmények között két dolog kell hozzá:
- tökéletes bőr
- jó porpúder
- pirosító
Kész, passz.
Pont azért nem lesz ilyen az arcod, mert ezer réteg vakolatot ráteszel, ami nyúlik, gyűrődik, kenődik, és természetellenes hatást kelt.
nem kell sok hozzá...alapjáraton hál istennek nincs ronda bőröm...de a pórusaim rettentő tágak...plusz zsíros-száraz bőröm van...én amit csinálok és bevált:
- reggel és este baba szappannal mosom meg az arcom...este egy puha sörtéjü kefével (fogkefével) átdörzsölöm
- hidratálom bármilyen krémmel, de már alig kell :)
- cukros-mézes arcradír
- esetenként arcgőzölés (bár amennyire tiszta így az arcom, nem igazán kell)
- (valószínű, hogy közrejátszik, hogy igyekszem sok vizet inni, odafigyelek a kajára /bár ezt inkább az alakom miatt/, sok zöldség, gyümölcs...kevesebb édesség...)
és ennyi...ennél szebb, tisztább, üdébb és frissebb még sose volt az arcom...(mikor kentem magam a krémes, hidratálos, arcradíros akármilyen kencékkel csak gyűrött voltam, pattanásos, cseppet sem voltam elégedett az arcommal)
ezután könnyebb a sminkelés is...esetleg vegyél egy bronzosítot...csodákra képes az is:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!