Félek levágatni a hajamat, nektek tetszik ez a fazon?
Hellóó. 15 éves lány vagyok, és most fogok ballagni. És a ballagásra le szeretném vágatni a hajamat. Szőke, vékonyszálú, de sűrű a hajam. Nem dús, de nem is kevés. Pont elég. :P És simán csak le van engedve mindig, nincs frufrum. Nagy homlokom van, nem is szeretem, ezért szeretnék frufrut vágatni. Ezt a hajat néztem ki, nekem tetszik. Szerintetek hogy állna? Ovális arcformám van.
Szerintem jó lenne.
Nem túl rövid, tehát ha nem tetszik, még mindig lehet rajta változtatni később.
Az ovális arc a legszerencsésebb, szinte minden jól áll. :)
Igen, én is úgy szeretném ha kicsit hosszabbra hagyná a frufru részt. :)
Köszi a válaszokat.
eza haj már nem divat, és nem is néz ki jól, szerintem vágasd oldalt tépettre, úgy hogy a fokozat olyasmin kezdődik mintha oldalfrufru lenne, csak azért mégsem annyira.
csak mégjobban ilyen.
Igazából itt csak a frufru rész számít, amúgy derékig érő hajam van, abból nem szeretnék vágatni csak annyit, ami nagyon szükséges. Meg kicsit megtépetem aztis.
Amúgy, amit belinkeltél kedves egyik válaszoló képeket, azokon mind másfajta haja van a csajnak. xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!