Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnék kókuszból...

Hogyan tudnék kókuszból testápolót készíteni?

Figyelt kérdés
Van valami ötletetek?
2011. máj. 15. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:

???

Kókuszdiód van, és abból akarsz testápolót csinálni?

2011. máj. 15. 16:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Beszereznék én mindent csak nem tudom, hogy létezik-e valami recept hozzá. Kókuszdió gondolom nem elég önmagában, de abból szeretnék :)
2011. máj. 15. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Bear Grill túlélése egy lakatlan szigeten.

Ott facsar magának kókuszdióból napolajat!!

2011. máj. 15. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hamvábahullt ötlet. Valahogy ki kéne belőle sajtolnod az olajat, ahhoz kéne megfelelő eszköz, és ekkor még kérdés az, hogy ez önmagában eléggé hidratáló-e, meg, hogy egy dióból mennyi olajat tudsz kisajtolni, tehát egy testápoláshoz hány diót kell feldolgoznod... Egyszerűbb megvenni, remek kókusztestvajak vannak már, nekem is van, bár Angliában vettem, de biztos otthon is lehet kapni. Sokkal intenzívebb, mint a testápoló, és az illata is isteni.
2011. máj. 15. 18:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Most vettem nemrég 100%-os szűz kókuszolajat és onnan jutott eszembe az ötlet, hogy hátha tudnék én is itthon alkotni valamit. De hát akkor ötlet lefújva :) Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 15. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!