Jó pattanásra szerintetek ez a módszer? Lent?
Figyelt kérdés
Mit csinálna ha pattanásokra azaz arcra körölakklemosót tennék mert az jó erős leszárítja a pattanást nem? és tisztítja is nem?2011. máj. 15. 16:05
1/6 anonim válasza:
Én ezt fogkrémmel hallottam:)Ki is próbáltam és azzal be is vált:)
2/6 anonim válasza:
nekem alapból zsíros kissé az arcbőröm, és én mindig fürdés közben az egész arcomat beszappanozom, és rajta hagyom vagy 10-15 percig, és nagyon-nagyon ritkán vannak pattanásaim, maximum akkor ha szotyit eszek, de azon kívül abszolút nincsenek, ugyhogy ajánlom!:) de azért majd ezt is kipróbálom, lehet beválik, bár nem tudom :D
3/6 A kérdező kommentje:
fogkrémet én is próbáltam de nem elég erős sztem de akk ez is jóh?
2011. máj. 15. 16:19
4/6 anonim válasza:
Én nem kennék acetont az arcomra de te tudod...
5/6 A kérdező kommentje:
Az aceton pedig remekül oldja a zsírt és én már olvastam hogy nagyon ajánlják az acetont-t a zsíros bőrre
2011. máj. 15. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!