Száraz töredezett hajra? Sampon?
Szia!
Szerintem samponból vegyél olyat ami arra való,mindegy,hogy milyen. Módszernek a következőt tudom ajánlani ami neked nagyon bevált:
Dm-ben kaphatók ilyen hajpakolások,rózsa,kiwi narancs..stb hajkúrák nemtudom pontosan a nevét, de igy néz ki: [link]
Ez azthiszem 190 Ft talán? Miután megmostad a hajad az összeset ami ebben a kis szilikon tasakban van masszirozd a hajadba,felül alul. És köss rá egy zacskót! Vagy fürdősapkát,follpack. És maradj úgy egy 5 percig,10percig addig csinálj mást. Aztán mosd ki a hajadból. Ez után sajnos,a következő hajmosást kicsit előrébb kell hoznod,mert zsirosabb lesz de aztan visszaáll normálisra,viszont a hajadnak nagyon sokat használ!:)
Ha meg vasalod a hajad,göndörited,és azért törött,akkor használj előtte SYOSS hővédőt (bár ez 2000ft) nagyon hasznos szerintem (én minden nap vasalom a hajam.:/) ill. szárazságra jó még a Pantene Aqua Light nevű készitménye.:) Ez multkor 500ft volt dmben:)
Bocsi h kicsit hosszan irtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!