Rosaceás bőrre kinek mi vált be?
Én voltam vele bőrgyógyásznál és ő írt fel nekem egy speciális arclemosót, ami olcsó és nagyon jó, rengeteget segített a bőrömön. Ha gondolod leírom neked az összetevőket, beviszed patikába és megcsináltatod.
25N
Solanie Anti-rosacea krémet kenek az arcomra elősször, utána valamilyen fényvédős arckrémet.
Állítólag nagyon jó az Eucerin Anti Redness Nappali Arcápoló Fluid. Abban van fényvédő is.
Köszi mindenkinek!
2. megköszönném ha leirnád!
És igen hol lehet azt a krémet venni?
Még egyszer köszi.
A második vagyok! Engem az Ilcsitől óvva intett a bőrgyógyász, azt mondta allergén, mivel növényekből készül rosaceásoknak egyáltalán nem ajánlja. Nem tudom, hogy van e alapja, de nekem a tákolmány jobban bejött mint az Ilcsi(olcsóbb is). Ezt patikában akárhol megtudjátok csináltatni, nincs neve.
Adeps lanae(Cera lanae) 6,00gr
Acidum stearicum (Searinum) 8,00gr
Paraffinum liquidum 14,00gr
Trolaminum (Triaethanolaminum) 2,50gr
Aqua purificata (destillata) 140,00gr
Én 710ft-ot szoktam érte fizetni, de ha háziorvossal felíratjátok feleannyiba kerül. Reggel este kell használni, felkened, kicsit megmasszírozod vele az arcod, majd bő vízzel lemosod. Ne használj mellette szappant az arcodra, csak ezzel tisztítsd. Piros pöttyökre embrimycin gélt írt fel.
Sajnos csak kozmetikustól lehet beszerezni a Solanie Anti-rosacea krémet.Háromezer-párszáz forint,de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!