Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha az esküvőmön rövid a hajam...

Ha az esküvőmön rövid a hajam az szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
2 hét múlva lesz az esküvőnk. Nem tudom milyen frizurát csináltassak addigra. Most közepesen rövid hajam van. Akárhogy nézem ebből semmilyen esküvői frizurát nem lehet készíteni, mert ahhoz viszont nem elég hosszú. Valamit pedig kell kezdenem vele, mert jelenleg olyan "semmilyen" így ez a haj. Azon gondolkodtuk a vőlegényemmel hogy le kéne vágatnom nagyon rövidre. (Esküvő után ez egyébként is tervbe volt.) Szóval az gáz ha már most megteszem és kb. tüsi hajjal állok az oltár elé?
2011. máj. 13. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Rövid hajból is lehet gyönyörű alkalmi "frizurát" varázsolni.Nézz körül az ezzel foglalkozó oldalakon,rengeteg szebbnél szebb képet fogsz találni.
2011. máj. 13. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, egy csinos pixie frizura is tud nagyon elegáns lenni.

Nem tudom, most milyen a hajad, de egész biztos ki lehet belőle hozni valamit. Nekem is ilyen se rövid- se hosszú hajam volt, és abból is lehetett kontyot csinálni. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt a style-nál tudod beállítani, hogy wedding vagy formal, a hosszát meg tetszés szerint. Szeretem ezt az oldalt. :D

[link]

A hajam.hu is jó, ott is tudsz keresgélni, és be tudod állítani a feltételeket. Egy kis ügyességgel minden megoldható, még könnyebb akár otthon is, mint hosszú hajjal.

Láttam már menyasszonyt rövid, fekete hajjal, finom ruhával (nem olyan nagy és habos), meg egy fátyollal, és nagyon szép volt. :D

2011. máj. 13. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez bűbájos. :)

Nekem ilyen volt a hajam:

[link]

Becsavartam, raktam rá egy flakon hajlakkot, és kis virágos csatokkal hátrafogtam az arcomból. Majdnem ilyen lett a végeredmény, fülnél kicsit hosszabb oldalt, hátul nyakra lógó rövid hajjal.

2011. máj. 13. 11:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem most ilyen a hajam mint a vedó elején a csajnak, és kb. ilyen rövidre szeretném vágatni.

http://www.youtube.com/watch?v=_KDwr04OEPU&feature=related

2011. máj. 13. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne vágasd le olyan nagyon-nagyon rövidre! Meg fogod bánni! Olyan nőietlen érzés hogy nem viszi a szél az ember haját:(
2011. máj. 13. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
a videó elején tetszett a csaj haja mielőtt le nem vágatta rövidebbre:/
2011. máj. 13. 22:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen nekem is tetszett, csak neki más arca van mint nekem. Köszi ezt a pár linket! Nézegettem egy jónéhány oldalon eskövői fizurákat és úgy döntöttem hogy mégis csak a lagzim után vágatom le a hajam. Esküvőn tényleg jobban áll a kicsit hosszabb frizura! :)

Viszont most jön a nyár és kb. egy hónap múlva mindenképp le szeretném vágatni iszonyatosan rövidre. Mindent ki kell próbálni egyszer! :)

2011. máj. 15. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!