Ha az esküvőmön rövid a hajam az szerintetek gáz?
Egyáltalán nem gáz, egy csinos pixie frizura is tud nagyon elegáns lenni.
Nem tudom, most milyen a hajad, de egész biztos ki lehet belőle hozni valamit. Nekem is ilyen se rövid- se hosszú hajam volt, és abból is lehetett kontyot csinálni. :)
Itt a style-nál tudod beállítani, hogy wedding vagy formal, a hosszát meg tetszés szerint. Szeretem ezt az oldalt. :D
A hajam.hu is jó, ott is tudsz keresgélni, és be tudod állítani a feltételeket. Egy kis ügyességgel minden megoldható, még könnyebb akár otthon is, mint hosszú hajjal.
Láttam már menyasszonyt rövid, fekete hajjal, finom ruhával (nem olyan nagy és habos), meg egy fátyollal, és nagyon szép volt. :D
Nekem most ilyen a hajam mint a vedó elején a csajnak, és kb. ilyen rövidre szeretném vágatni.
Igen nekem is tetszett, csak neki más arca van mint nekem. Köszi ezt a pár linket! Nézegettem egy jónéhány oldalon eskövői fizurákat és úgy döntöttem hogy mégis csak a lagzim után vágatom le a hajam. Esküvőn tényleg jobban áll a kicsit hosszabb frizura! :)
Viszont most jön a nyár és kb. egy hónap múlva mindenképp le szeretném vágatni iszonyatosan rövidre. Mindent ki kell próbálni egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!