Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Már kb egy éve feketére...

Már kb egy éve feketére festetem a hajamat. Szeretnék újra barna lenni. Hogyan tehetném meg?

Figyelt kérdés
Hosszú hajam van és nem szeretném levágatni, de azt sem, hogy tönkretegyem a hajam vmi erős leszivatással vagy hasonlóval. A kérdésem az lenne, hogy hogy tudnám visszafestetni barnára vagy visszanyerni az eredti hajszínem, hogy ne legyek közben vörös (mert próbáltam már feketére barnát festetni, de kivörösödött csak).
2009. márc. 11. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártam mint te. Hosszú fekete hajam ismét barnává akartam tenni. Teljesen vörös lett. Alig tértem magamhoz. Nem volt más választás, vissza a feketére :(
2009. márc. 11. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Balzsamos koktélozást ajánlok!Nekem is úgy csinálták és nem ment tönkre a hajam!Ja!És vörös se lett,hanem barna!:)
2009. márc. 11. 16:32
 3/7 A kérdező kommentje:
És konkrétan milyen balzsamos koktélozás? Mert fordászt is krédeztem nem is egyszer de még nem említették ezt,... Leírod h hogy megy h egyszeri alkalom vagy hosszabb folyamat alatt lett újra barna és h közben mi volt?
2009. márc. 11. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is sokáig voltam fekete, és utána barna. Az én fodrászom is valami koktélt használt, amit elvileg pont a fekete színre fejlesztettek ki, kíméletesen szedi le a festéket anélkül, hogy roncsolná a hajat... Utána rögtön rá a festék, és első alkalommal barna is lett, nem volt gond vele. De sajnos én nem emlékszem rá, hogy milyen volt...
2009. márc. 11. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Arra emlékszel, hogy mikor volt ez hány éve és h mennyi volt akkor? (esetleg ha bpn akkor hol?) Köszi
2009. márc. 11. 19:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Természetesen privát üziben...
2009. márc. 11. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Másrészt, hogy saját hajszíned lett, vagy festeni kellett rá megint?
2009. márc. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!