Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Menjek el szoliba? (bővebben...

Menjek el szoliba? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Fehér bőrű vagyok de leégni nem nagyon szoktam.. Napozni nem bírok mert nem tűröm jól a meleget. A barnítókrémet is próbáltam már de nekem kicsit sárgás a színe. menjek el szolizni? és ha igen hány perccel kezdjem? álló vagy fekvő?

15/L

2011. máj. 10. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hmm... tipikus emberi szokás hogy megítélsz valakit csupán a bőrszínéről. Ez kedves.. És t honnan vetted hogy égetem magam? A leggyengébb szoliba járok 2 hetente 6 percre az ORVOSOM tanácsára. És mielőtt lefikáznád csak mondom hogy zala megye egyik legjobb dokija. Szóval mutogas csak ujjal azért mert elmegyek nem csak a színem de a bőröm egézsége miatt is. Fogadjunk hogy te még egyszer sem voltál. De olyan sok mindent tudsz róla...-.-
2011. máj. 11. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja és ezt nem nagyképűségből , de ez így van ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy akkor a kisugárzásodon is meglátszik (akármilyen is az alkat )és hidd el a'nekedundorítófehérbőr' is tud szép lenni, és a fiúk többsége is szereti. Úgyhogy nem állok be a sorba, köszönöm szépen én is így jól érzem az én undorító fehér bőrömmel.;)
2011. máj. 11. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:

" Hmm... tipikus emberi szokás hogy megítélsz valakit csupán a bőrszínéről. Ez kedves.. És t honnan vetted hogy égetem magam? A leggyengébb szoliba járok 2 hetente 6 percre az ORVOSOM tanácsára. És mielőtt lefikáznád csak mondom hogy zala megye egyik legjobb dokija. Szóval mutogas csak ujjal azért mert elmegyek nem csak a színem de a bőröm egézsége miatt is. Fogadjunk hogy te még egyszer sem voltál. De olyan sok mindent tudsz róla...-.-"

Nekem aztán tök mindegy ki mondta, másképp is hozzájuthat az ember boldogsághoz, mert állítólag ha télen nincs napfény akkor ajánlani szokták a szolit mert akkor a fény hatására boldogabb lesz az ember. És mint írtam, a boldogság kulcsa a mi kezünkben van, nem tárgyakéban. de mindegy erről is tudnék jó hosszú sorokat írni de most nem tartozik ide.

"Hmm... tipikus emberi szokás hogy megítélsz valakit csupán a bőrszínéről. Ez kedves.. És t honnan vetted hogy égetem magam? "

Nem tudom mennyire fogtad fel amiket te írsz, de aki elítéli mások bőrszínét az inkább te vagy :) Engem aztán nem érdekel ki megy szoliba és ki nem, csak ha már te is szidsz engem akkor nekem is visszakellett vágnom valamivel. Úgyhogy ha magadra vetted, akkor csak nyugodtan égessed magad tovább.

2011. máj. 11. 21:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért mit gondoltál hogy én csoki barna vagyok? Amint mondtam kevés időre járok és alapból én is fehér vagyok. De ha valaki azt mondja hogy szoliba jár egyből a plázapi*ákra gondol akik hoszzú természetesen pót hajjal meg UNDORÍTÓ barna szinnel járnak. És igen a barna is undorító egy bizonyos fokon ahogy a fehéris csak valakin undorító de valakin jól áll. De az tény ha valakinek hibás a bőre mondjuk pattanásos azt jobban kiemeli. És picit sápaszt is. Az életben a MÉRTÉKLETESSÉG a legfontosabb. Hisz' kis mértékben semmi sem árt.
2011. máj. 11. 21:14
 15/16 anonim ***** válasza:

"De ha valaki azt mondja hogy szoliba jár egyből a plázapi*ákra gondol akik hoszzú természetesen pót hajjal meg UNDORÍTÓ barna szinnel járnak. "

nem mondtam ilyet, de ezek szerint ezt vetted ki a szövegemből

és a választ megtalálod az előző kommentemben.

2011. máj. 11. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Na jó szerintem ezt fejezzük be.. okos enged..;)
2011. máj. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!