Menjek el szoliba? (bővebben lent)
Fehér bőrű vagyok de leégni nem nagyon szoktam.. Napozni nem bírok mert nem tűröm jól a meleget. A barnítókrémet is próbáltam már de nekem kicsit sárgás a színe. menjek el szolizni? és ha igen hány perccel kezdjem? álló vagy fekvő?
15/L
Maradjon meg a fehér bőröd.
Elég majd 35-40 évesen károsítani a bőröd.
A szolitól is előfordulhat, hogy sárgás lesz a színed. (Tapasztalat, nem én, a barátom lett okker színű, ami fényképeken nagyon előjött :D :S)
Egyébként tényleg nagyon káros. Csak gondolj bele: pár perc alatt eléri azt, amit a nap csak hosszú órák alatt tud...
De ha mégis el akarsz menni, a legkevesebb perccel kezd (4? azt hiszem), és én régebben sokat olvastam erről, inkább az álló szolit szokták ajánlani.
fuhh -.-"
énis járok szoliba és nagyon jó kis barnás színem lett :)
előszőr négy perccel kezdtem :) attól még semmi bajod nem származhat :)
Jesszus-.-"
Ne azért menj/ne menj szoliba mert divat.. Csak ha nem áll jól a fehérség akkor nem árt egy kis szín. Amugy is jön a szoknyás időszak elég érdekesen villognának a fehér lábak. Jah és még valami kis mennyiségben nem árt. Orvosok is szokták javasolni mert leszedi az elhalt bőrt. És ha pattanásos vagy akko még jobb mert leszárítja őket.
Nem kell minden nap bemenni 12 percekre mert az tényleg árt. De hogy menniy ember van aki kise probálta csak annyit tud róla hogy káros.. és ezt mondja mindenhol-.-
Remélem segítettem:)
"Csak ha nem áll jól a fehérség akkor nem árt egy kis szín. Amugy is jön a szoknyás időszak elég érdekesen villognának a fehér lábak"
Nem is tudtam, hogy a saját eredeti, természetes bőrszíned az milyen ciki, de tudod mit márcsak azért is villogó fehér lábakkal fogok egyszer 30fokban nyáron tipegni! Egyébként meg teljesen ellentétes vagy önmagaddal. Az elején írod, hogy ne a divat miatt menjen szoliba, azután meg írtad, hogy jön a szoknyás időszak és elég érdekesen mutatnák a fehér lábak... Akkor ezek szerint téged is csak a divat motivál.
Nem kedves utolsó. Az nem divat kérdése hogy el tudjam dönteni milyen undorító tud lenni egy falfehér láb a napsütésben. Meg énis csak addig járok szoliba amíg nyár nem lesz akkor már lesz rendes nap ami megfog...
De te nyugodtan járkálj ugy;)
" Nem kedves utolsó. Az nem divat kérdése hogy el tudjam dönteni milyen undorító tud lenni egy falfehér láb a napsütésben. Meg énis csak addig járok szoliba amíg nyár nem lesz akkor már lesz rendes nap ami megfog...
De te nyugodtan járkálj ugy;)"
Járkálni is fogok. Én inkább a magad fajtát nevezném undorítónak, nem a fehér bőrszínt ami readásul természetes mert úgy születtél :) Én nem próbálom leplezni ami vagyok és nem is fogom mert elfogadom magam úgy ahogy vagyok, de te csak menjél és égessed magad. ;) Nincs szükségem barna bőrszínre ahhoz ,hogy megnézzenek anélkül is tudok csinos lenni sőt vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!