Az orrom és az állam miteszeres, de nem használok alapozót, mert nem akarom tönkretenni a bőröm. Ez gáz?
néha ha alkalom volt tettem rá alapozót,de tudom,hogy hosszútávon nem jó hogy nem tud szellőzni a bőröm.14 éves vagyok,tehát ha elkezdeném használni,akkor biztos hogy mmegsínylené a bőröm.Mit tegyek?Valami más praktika?
(14/L)
Lehet DM-ben kapni olyan orrtapaszt amit pár percig rajta kell hagyni a nyirkos orron, míg megszárad és le kell húzni és kiszed nagyon sok miteszert.
De alapozni alapozhatod, igaz még csak 14 vagy elég korai, de ha rendesen napvégén lemosod akkor semmi bajod nem lesz, csak jóminöségü kozmetikumokat használj.
szia! A Clean and Clearnek van egy kifejezetten mitteszerek elleni arctonikja, aminek egy napi használat után már látható eredményei vannak, a Rossmannban épp akciós, azt hiszem 749 ft, szerintem nagyon megéri:)
nekem sokat használt! és nagyon jó az illata:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!