Milyen sampont ajánlotok zsíros hajra?
Figyelt kérdés
Olyat amivel lehetőleg nem kell minden másnap mosni, hogy kinézzen valahogy. Eddig az a tapasztalatom, hogy a kifejezetten zsíros hajra való samponoktól csak rosszabb lesz.2011. máj. 8. 22:26
1/4 anonim válasza:
zsíros hajra valót semmiképpen ne használj. az az elején hat, de csak pár alkalommal. ilyenkor elveszi a sampon a zsírosságot, de mivel valamilyen védelem kell a fejbőrnek is ezt elkezdi pótolni még jobban. szóval inkább normál hajra valót használj a nivea általában jó :) vagy még esetleg ha megteheted 2-t tarts otthon és egyszer egyiket, másodjára meg a másodikat használd.
remélem segítettem. :)
2/4 anonim válasza:
Nekem a pantene aqua light vált be, esetleg kipróbálhatod ezt is :)
3/4 anonim válasza:
a jar még az odaégett zsírt is eltávolítja!*.*
XDDDDDDD
ámúúúgy garnier nekem bejött.:D úúúú főleg ha a festett szőke hajra való balzsamot hasznlod mellé természetes hajon:D
4/4 anonim válasza:
Én az Elséve tükörfényt tudom ajánlani, aminek rózsaszín a flakonja, de van benne zöld is. (citrusos? nem is tudom, pedig már 1000 éve ilyet használok. :D) Szóval nekem attól nagyon szép szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!