Egy doboz Colour B4 elég lenne a hajamra?
Figyelt kérdés
A közel jövőben tervezem, hogy használni fogom a Colour B4-t de nem tudom, hogy 1 vagy 2 dobozzal kellene belőle vennem. Fokozatosra van vágatva a hajam, tehát az eleje az államig ér, hátul pedig a lapockám csúcsáig ér kb. Aki használt már ilyet az írjon, hogy milyen hosszú a haja és mennyi kellett rá, mennyire volt elég, tapasztalatok ilyesmi.2011. máj. 8. 20:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem ártana két dobozzal készülnöd belőle. És ha megcsináltad, akkor megírnád a tapasztalataid valahova? Akár pm-et is küldhetsz, mert nagyon érdekel a dolog, és én is szeretném majd kipróbálni. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Megírhatom, persze. :) De amúgy itt is, meg youtube-on is sok vélemény. :)
2011. máj. 8. 21:06
4/6 anonim válasza:
semmiképp se vegyél 2 dobozzal. én már használtam ilyet, legalább olyan hosszú a hajam, mint neked, és bőven elég volt. ha a lapockádig ér a hajad, biztos hogy nem kell 2 doboz.
5/6 anonim válasza:
ja, és ha kell valakinek, én le tudom a írni a tapasztalatokat. nekem világosbarna hajam van, és befestettem sötétebbre, de túl sötét lett, ezért amilyen hülye voltam, befestettem egy kicsit világosabbal, de így végképp sötét és ronda lett. úgyhogy vettem egy ilyen cuccot, a 2 közül az extrát, és nekem teljesen leszedte a 2 réteg hajfestéket. annyi van vele, hogy számolni kell azzal, hogy egy kicsit világosabb árnyalatot kapsz, mint az eredeti hajszíned, de ezen kívül szerintem tök oké.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, tényleg elég volt rá egy dobozzal.
Sajnos nem úgy történt a dolog ahogy elterveztem. A vörös hajamból csinált egy nagyon világos, szőkés, rézvöröset...
(Szerencsére legalább nem lett foltos, és a hajamnak se ártott semmit se.)
2011. máj. 14. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!