Így is húzhatok fürdőruhát?
Figyelt kérdés
másfél éve volt egy bőrátültetésem és a két combomról vettek bőrt, és helyenként van nyoma. annyira nem csúnya, csak foltokban piros. szerintetek nem gáz ha tankinit és francia bugyit húzok strandra? vagy eltakarjam egy strandkendővel?2011. máj. 8. 19:47
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon meggyőző volt. Nem fikázást kértem, nekem elég fontos ez a dolog.
2011. máj. 8. 19:55
3/7 habibi válasza:
szia, szerintem nyugodtan felveheted azt a fürdőruhát, sőt szerintem normális bikinit is felvehetnél. Senki sem fog beszólni, nyugi, és nem kell rejtegetned.
4/7 anonim válasza:
oszt' ugyan miért fikáztam volna? mondom semmi gáz, vedd fel!
5/7 anonim válasza:
Olyasmik mint a striák? Szerintem sz*rd le, és vegyél fel olyan fürdőruhát ami igazán tetszik. Ne foglalkozz vele. :)
6/7 anonim válasza:
Nyugi, no para! Simán vegyél fel egy csini bikinit. Aki már az átültetés helyét észreveszi, annak az alakodon akadt meg a szeme! ;)
7/7 A kérdező kommentje:
nem narancsbőr. bőrvágóval levették a bőrt mind két combomról. és kicsit hegesen gyógyult. néhány bámészkodó tekintettől eltekintve akkor jöhet a fürdőruha :)
2011. máj. 9. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!