Magas homlokhoz milyen haj áll jól? (L)
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 16:15
2/10 A kérdező kommentje:
az nem jó mert pont elöl van 1 forgóm és jobb oldalt mindig puposodik.
2011. máj. 6. 16:25
3/10 anonim válasza:
én is így vagyok, magas a homlokom, de nem egyenes, hanem olyan gömbölyű és utálom. Ehhez négyszög fejem van. Én is gondolkodtam a frufrun (de csak elől és nem túl sűrűn) de a kocka alakú fejemhez nem biztos hogy a frufru előnyös lenne).
4/10 anonim válasza:
nekem is magas a homlokom, és mindenhol azt hallottam h a frufru milyen jó ehhez, meg minden, vágattam is, és egyáltalán nem áll jól :/ szal most növesztem vissza :) szal sztem a hagyományos hosszú a legjobb, esetleg 1 kis menetelt bele :)
15/L
5/10 anonim válasza:
Frufrut ne! Amúgy a hapsik állítólag szeretik a magas homlokot mert olyan baby faces, de ez nem tudatos náluk csak programozott védelmező ösztön :D
6/10 A kérdező kommentje:
nekem elég rövid a hajam(10-12 cm) és ehhez méltó frizut kéne. Most úgy csinálom, hogy elöl felcsatolom(így látszik a nagy homlokom)de így legalább még megáll valahogyan. Csakhogy változtatni akarok mert UNOM.
2011. máj. 8. 12:35
7/10 anonim válasza:
ne születtél volna ilyen csúnyának
8/10 A kérdező kommentje:
elmehetsz ám a p*csába kedves utolsó
Milyen jogon írsz te ilyet?Na az ilyen tuskó válaszolókra nem vagyok kiváncsi!Tapló!
2011. máj. 22. 15:37
9/10 anonim válasza:
Ha rövid a hajad, próbálj vmi ilyesmit!
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!