Magas homlokhoz a frufru vagy a növesztett haj áll jól?
Figyelt kérdés
Kb. 7centi a homlokmagasságom. Középhosszú a hajam.2011. máj. 12. 21:44
1/6 anonim válasza:
frufru v. féloldalas frufru...nekem is magas homlokom van,meg középhosszú hajam,de féloldalas menetesen tépett frufrum van
2/6 anonim válasza:
Hát ez azért az arcod többi részétől is függ. Nekem pl magas a homlokom, de pici viszonylag vékony szám és szögletes állkapcsom van, ami nagyon kiemelődik a frufruval, nekem jobban áll, ha inkább szabadon van a homlokom. Önmagában egyébként az, hogy magas a homlokod nem jelenti at, hogy el kéne takarni, van akinek kifejezetten jól áll. Főleg, ha mondjuk szív alakú, vagy csücskére fordított háromszög alakú arcod van, akkor nem biztos, hogy nyerő...
3/6 A kérdező kommentje:
Régebben frufrum volt, és utáltam. Mindig gond volt vele. Most egyszerűen növesztett. Néha szabadon hagyom, néha hátrakötöm, de szeretem ez jobban áll. Mondjuk az arcformám... :D:D NEm tudom így behatárolni, hogy szív alakú vagy szögletes. Olyan idétlen... :D
2011. máj. 13. 06:10
4/6 anonim válasza:
nekem is olyan,hidd el,de én szeretem az arcformám,különleges,csak a homlokomat nem szeretem,m túl magas,szóval nálam az optikai csalás fél oldalas tépett frufruval van megoldva;) ám 2.válaszadó voltam
5/6 anonim válasza:
A második válaszadó én vagyok, nálad a % se stimmel. Mire jó az, hogy ilyesmit bekamuzol??? :D
6/6 anonim válasza:
bocs,nem kamuztam,elírtam,az első válaszadó voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!