Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol és kinek tudnám eladni a...

Hol és kinek tudnám eladni a hajamat?

Figyelt kérdés
32 cm hosszú hajamat,eladnám.Ismertek valakit aki megvenné? Szerintetek mennyit kapnék érte?
2009. márc. 9. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
fodrászatban kellene megkérdezni...
2009. márc. 9. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, fodrászatban kéne megkérdezni! Az, hogy mennyit kapsz érte attól is fugg, hogy festett-e, és ha igen akkor mennyiszer volt festve. Amúgy ha roncsolt, toredezett a haj akkor nem kapsz érte sokat, plusz még attól is fugg, hogy milyen suru. Szóval a minoség sokat számít!
2009. márc. 9. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
kérlek szépen a kertész utcában (7.ker) van egy parókakészitő asszema 30valahányas szám körül. ott megveszik és dekára megy, én legutóbb 14deka hajat vittem és 7000 forintott kaptam,nem tom h változott e az ár azóta de jó biznisz. na sok szerencsét.
2009. márc. 11. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
ja azt majd elfelejtettem,h van olyan h nem veszik meg ha túl kocos vagy ilxesmi, meg ha nem egyenletes hosszuséágú stb....uh. nem tuti de sztem probáld meg. Ja és egy tanács ujságpapirva csavard be igy nem fog kócolodni
2009. márc. 11. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!