Hajeladás. Szeretném megnöveszteni annyira a hajamat, hogy el lehessen adni. Eddig melíroztattam. Fekete+vörös. Kinél lehet eladni? Mennyiér szokták megvenni? Vagy ez a hajamnak a minőségétől függ?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 16:06
1/9 anonim válasza:
A hajad nem er sokat, max par ezret. Csak a szuz (festetlen, szinezetlen, kemiai anyagoktol mentes) hajat vesznek meg es azt is csak akkor erdemes,ha kituno allaotba van es jo hosszu es dus.
2/9 anonim válasza:
Egyebkent a par ezer max 5000.- ft.
3/9 anonim válasza:
ahhoz nagyon nagyon jó állapotú kell h legyen a hajad, és akkorsem fizetnek érte túlsokat. sztem egyáltalán neméri meg
4/9 anonim válasza:
ha megnöveszted kb 50cm hosszúra, és lenő a melír is, és elég egészséges és dús a hajad akkor sokat adnak érte, de ezeknek mind teljesülnie kell
5/9 anonim válasza:
Vegykezelt hajat senki nem vesz. Csak egészséges, festetlen hajat, minimum 30 cm hosszút, azt is max. 10 ezerért, és akkor már jól jártál.
6/9 anonim válasza:
1-essel és 5-össel értek egyet. Melíroztatott, strapált hajat senki nem fog megvenni. Külföldről - leginkább Kínából - hoznak egészséges hajakat.
Ez nem igazán nyerő pénkeresési lehetőség, attól tartok
7/9 anonim válasza:
Nekem 40cm-es hajamat adták el 20000ért. És nekem is melíroztatva volt.
8/9 anonim válasza:
Én szűz hajat adtam el, kb 70 cm dús szőkét 44000 Ft-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!