Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vasalt vagy természetes haj?

Vasalt vagy természetes haj?

Figyelt kérdés
A természetesben azt értem, amilyen a te hajad formázás nélkül. Pl: Félig egyenes félig hullámos, hullámos, göndör.. stb.
2011. máj. 4. 20:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a pont :)

Hát az enyém felül egyenes és az alja pedig gyengén loknis. Nem nagyon szeretem, hogy felül egyenes, mert lelapul hamar és bezsírosodik 1-2 napon belül, ezért ha tudom, akkor mindig a fejtetőmre befonom vagy feltekergetem csigákba a tincseket. :)

2011. máj. 5. 07:50
 12/16 anonim ***** válasza:

természetes, néha begöndörítem: D

régen hülye voltam, és az alapból egyenes hajamat kivasaltam. nem értem:O xd

mondjuk 12 voltam, de akkor is...:D

2011. máj. 8. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem ha nincs formázva, akkor szálkás, néhány helyen megtörik (a hullámtól nagyon messze áll) [link] (mint a 2. képen kb), ezért 1 héten 1x kivasalom, de ha épp göndört akarok, akkor mosás után vizesen befonom.
2011. máj. 8. 15:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Hátközépig érő hajam van, alapjában véve egyenes, csakhogy nekem fokozatosra van vágva :/ és kiáll a vége ahol rövidebb, és mellette nagyon dús is így nem áll jól ha nincs kivasalva vagy begöndörítve. :/
2011. máj. 8. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Enyém vasalás nélkül nagyon csúnya
2011. máj. 8. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:

én régen vasaltam a hajam. akk olyan se egyenes nem volt. inkább össze vissza (kb14 éves lehettem).. de aztán 1 éve(17 évesen) elkezdtem növeszteni a hajam és elhatároztam h nem vasalom. megtöbbentem h mennyire egyenes.. ha valakinek megmondom h a hajamat utoljára féléve a fodrász vasalta ki akk teljesen ledöbbennek.

szóval röviden nem vasalom a hajam. mert magától egyenes:)

2011. máj. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!