Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kicsit unalmas ez a hosszú...

Kicsit unalmas ez a hosszú haj-mánia, nem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 4. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek igen, valakinek nem. Egyik barátosnőm épp most vágatta le a haját rövidre... Ha lány vagy és unod, tedd ugyanezt. Senki se tiltja.
2011. máj. 4. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nőknél nem, hapsiknál néha mert nem lehet nekik sok féleképpen hordani. 1 nő pedig copf-tól egészen a loknis hajig el tud menni.
2011. máj. 4. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
nőknek okés, pasiknak eddig is gáz volt!!!
2011. máj. 4. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy nem van akinek ez áll jól. Arcforma függő..Nekem olyan fejem lenne rövid hajjal mint egy kisebb dinnye. Legalább ezzel könnyebb variálni(copf, konty stb.). Amúgy én nagyon sok ilyen kleopátra frizura szerűséget látok újabban. Az unalmas inkább, hogy a divat után mennek az emberek =S
2011. máj. 4. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:

fiúkon sose tetszett, lányokon pedig attól függ...

de egyre inkább felbukkannak a rövid hajak, és már annyi féle van nem muszáj kleopátra mert nagyon sok féle van...nekem tetszenek a röid hajak, de meg kell választani h mennyire lehet rövid, nehogy elrontsa az arcot...én is most fogom levágatni a hajam

2011. máj. 4. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a hosszú haj mánia nem unalmas, inkább ez a mivel-növesszek-a-hajamon-10-centit-egy-hónap-alatt téma. Főleg a ricinus, a Bánfi téma meg az ilyenek. Ezt már én is unom. Nem bírják megérteni, hogy csodát egyik sem tesz, türelmük meg nincs, hogy kivárják amíg magától megnő a hajuk.
2011. máj. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!