Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Mystic gránátvörös...

Segítség! Mystic gránátvörös hajfestékkel festem a hajam, és a színelőhívó után lila lesz, és a hajamon is! Ilyen lenne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
szia!:) én is mysticet tervezek majd, milyen volt előtte a hajad? nem lehet hogy túl kevés/sok ideig maradt rajta a festék? vagy nem öblítetted le rendesen?
2011. jún. 3. 14:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, hogy csak egy ideig lila xD viszont nagyon megijedtem. Szóval ha teljesen más színt tapasztalsz, akkor nyugalom, átvált az eredetibe:D Amúgy én megvagyok vele elégedve!! Sokkal szebb, és jobban fed mint egy márkásabb majdnem 1000 valahány forintos hajfesték.
2011. jún. 7. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
naaa, szupi akkor:) hálistennek :D örülök neki mert most vettem rubinvöröset és kíváncsi leszek:P :) drukkolj!:D
2011. jún. 16. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!