Az igaz, ha valakinek egyenes a haja, és levágatja teljesen rövidre és utána, ha megnő lehet, hogy göndör lesz Neki pedig előtte egyenes volt?
Figyelt kérdés
És hogyha újra megnőtt göndörre utána levágatja megint rövidre akkor megint egyenes lesz Neki, ha visszanő?2009. márc. 8. 17:16
11/14 anonim válasza:
Nem pontoztam le senkit, amennyiben nekem szólt ....
12/14 anonim válasza:
nekem kiskoromban loknis volt a hajam, aztán teljesen egyenes, lapos lett. valahogy az évek folyamán egyre hullámosabb lett, tavaly a hátközépig érő hajamat levágattam váll felettire és most meg már szinte göndör, nem is csak hullámos. de szerintem ez csak azoknál az embereknél van, akik "hajlamosak" rá :D
13/14 anonim válasza:
hehe... dehoogy!!!:D nem... nekem természetesen göndör a hajm. vasalom. vágatom de nem lesz egyenes csak ha vasalom xD ez hülyeség
14/14 anonim válasza:
egyenes vagyok- Nekem is kiskoromban minidg rövid hajam volt, és hetedikes koromban is, mégse lett utána hullámos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!