Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az igaz, ha valakinek egyenes...

Az igaz, ha valakinek egyenes a haja, és levágatja teljesen rövidre és utána, ha megnő lehet, hogy göndör lesz Neki pedig előtte egyenes volt?

Figyelt kérdés
És hogyha újra megnőtt göndörre utána levágatja megint rövidre akkor megint egyenes lesz Neki, ha visszanő?
2009. márc. 8. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igaz, legalábbis én akárhányszor levágattam mindig egyenesre nőtt vissza. Szerencsére:)
2009. márc. 8. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Ezt bizti nem a humorba akartad tenni?:D

A hajvágás nem befolyásolja a genetikát....

2009. márc. 8. 17:31
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Egyéne válogatja. Édesapámat 12 éves korában nyírták kopaszra, mert tetves lett a suliban és neki göndör lett utána. Sok gyerekkori fényképét is láttam tehát igaz, most viszont olyan a haja, mint Tom Jonesnak. Én 16 évesen leborotváltam a fejem és nem lett göndör a hajam csak hullámos.
2009. márc. 8. 17:32
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Nekem csak addig igaz, hogy egyenes volt a hajam és levágattam rövidre, full göndör lett. Most olyan, mint a birka szőre. Már bő két hónapja vasalom, úgy jobb. Szóval valamilyen szinten igaz. 14/l
2009. márc. 8. 17:49
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Egyéne válogatja.

A hajvasalásról csak annyit,hogy attól lesz valaki más,ha éppen nem vasalja.Az unokahugom mesterfodrász,és már a pasik is mondják neki,hogy már szinte az összes csaj egyforma,agyonvasalt haj,szőke,ja és+műtincsek.

2009. márc. 8. 17:56
 6/14 anonim válasza:
95%
az egyik barátnömnek tök egyenes hosszú haja volt amikor levégetta akkor egykicsit göndör lett neki de csak egy kicsit ő minden nap vasalja... m=eg nem láttem neki hogy göndör...de próbáld meg legföbb majd mindig kivasalod..
2009. márc. 8. 19:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság, úgy ahogy van. Nem tudok mást mondani.

Ha mégis göndörödik az attól lehet, mert van egy bizonyos hossz, aminél az egyenes haj is göndörödésre hajlamos, mert nem húzza le a haj saját súlya még és emiatt van.

De az is csak hullámos inkább, nem göndör.

2009. márc. 8. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg csak a haj súlyától van. Minél hosszabb a haj annál egyenesebb. Hugomnak is kis fürtös haja volt, aztán ahogy nő egyre egyenesebb.
2009. márc. 8. 20:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen fiú ismerősöm. Teljesen egyenes volt neki, és ilyen rugógöndörre nő vissza. A barátnőmnek is teljesen egyenes volt, egyszer levágatta centisre, és nagyon göndörre nőtt vissza. Nem a haj súlya miatt volt egyenes, mert a hossz ugyanakkora volt. Ezenkívül az angoltanáromnak, a szülés után hullott nagyon a derékig érő gyönyörű göndör haja, levágatta és simán nőtt vissza. Ez számomra is elég hihetetlen, nem is hinném el, ha nem láttam volna, a haj állapota végül is genetikusan alakul, szóval nem tudom, hogy mi lehet ennek a magyarázata.....
2009. márc. 9. 07:24
 10/14 anonim ***** válasza:
nahhalod azért lepontozni mert nem azt irtam amit te...
2009. márc. 9. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!