Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A bubi frizurával kell valami...

A bubi frizurával kell valami extra dolgot csinálni?

Figyelt kérdés

... hogy olyan "igazi bubi" alakja legyen? Mondjuk minden reggel tupírozni meg lakkozni?

Vagy a fodrász le tudja úgy vágni, hogy ne kellejen vele csinálni semmit? o_O

2011. máj. 1. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
persze, a fodrász egyenesen egy púpot vág a fejedre, lehet választani rengeteg alakban, nagyon jó!
2011. máj. 3. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:

fura, én mindig azt hittem, hogy tupírozzák o_O

ez is csak a vágástól olyan, amilyen? [link]

(de ugye a válaszod nem irónia volt ? :D)

2011. máj. 3. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ha jól beszárítod, nem nagyon kell tupírozni. főleg ha dús hajad van

de szárítás közben igényel egy kis odafigyelést, körkefével el lehet intézni könnyen

2011. máj. 3. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:

a képen az vágás kérdése,de a hajaddalilyet nem tudsz elérni,hiszen a képen egy egész hátsó részen fekvő hajról, elöl pedig csak a frufruról van szó és ez mennyiségben eléggé különbözik.

tupírozni kell, igen:D de csak az alsóbb réteget :)

első voltam amúgy és bocsánat, de azthittem ez teljesen egyértelmű:D

2011. máj. 4. 07:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek :)

második: elég dús hajam van szerencsére =)

első: bocsi, csak a (számomra humoros) megfogalmazás miatt hittem (egy púpot vág a fejedre :D), hogy nem gondolod komolyan. De csak azért hittem, mert ezen a fórumon a legtöbben hülyének nézik kérdezőt és elég sok értelmes kérdésemre kaptam már nem túl kedves válaszokat, de mivel nálad nem erről volt szó, köszönöm, és bocsi :)

(és rájöttem, hogy paranoiás vagyok x'D )

2011. máj. 4. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!