Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Casting...

Mi a véleményetek a Casting Creme Gloss 415. (jeges gesztenye) árnyalatáról?

Figyelt kérdés
Nekem világosbarna hajam van, nincs festve. A kérdésem az lenne, hogy mennyire fogja be a hajat? Lenő, vagy kikopik(mennyi idő alatt kopik ki)? A válaszokat előre is köszönöm.:)
2011. ápr. 30. 12:28
 1/4 A kérdező kommentje:
(hetente 1x mosom a hajamat)
2011. ápr. 30. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
én ezzel festettem mondjuk nekem közép/sötétbarna a hajam. Nagyon szép árnyalat, de nekem nem kopott ki csak lenőtt :S
2011. ápr. 30. 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:
és a fényéből mennyit/mennyi idő alatt vesztett?
2011. ápr. 30. 13:57
 4/4 anonim válasza:
Nekem az eredeti hajszínem világosbarna. Ezzel a színnel festettem legelőször,és 3 havonta festi a fodrászom. Nem látszott a lenövésem. Szép színe van de nekem túl vöröses volt. Csak ajánlani tudom az összes Casting Creme Gloss festéket. :) (Most a világosbarnájával festem a hajamat,annak is szép a színe.)
2011. júl. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!