Hajleszívatás (fodrász) utáni 2. festésnél még mindig átüt a vörös, hogyan leszek én így szőke?
Fekete hajam volt, alig szedte le a szőkítő. A fodrászom világosbarnát kent rá először, és az eredmény inkább vörös, mint barna lett. Most a 2.festés után már inkább barna, de még nagyon látszik a vörös... Valakinek volt hasonló élménye??
El vagyok keseredve, mert utálom a vöröset.
Amúgy az alap színem világosbarna, de már évek óta sötétre van festve, a cél pedig a középszőke lenne.
köszi a választ! és mi lett a hajaddal? hosszú volt?
azt mondta a fodrász, hogy nem lesz több szívatás és hogy már
többször csinált sötétből szőkét és szép is lett. megbízom benne mert tudom, hogy nem teszi tönkre a hajam.
engem ami zavar az a vörös, mivel ahogyan utánaolvasgattam a neten,ott azt írtàk, hog fekete leszívatása után vilàgosbarna lett, szó sem esett vörösről.
a fodrász meg csak nyugtatgat, hogy először mindenkinek ilyen, van aki sírva is fakad.... mondom köszi
várom azért a többi választ is!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!