Tényleg nem ajánlatos menzesz alatt hajat festeni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Három hete tartós színezővel festettem be, de nagyon nem tetszik, túl sötét lett. Vettem világosabb rendes festéket, amiről tudom, hogy a sötét hajamat is jól befogta. Ma festettem volna, de eszembe jutott, hogy épp megvan. Bele se vágjak így? Hétfőre mindenképp át szerettem volna festeni, de ha nem fogná be, akkor inkább hagyom.2011. ápr. 29. 18:02
1/4 anonim válasza:
énis hallotam ilyet de sztem hülyeség az egész
2/4 anonim válasza:
fodrászok is mind mondják, úgyhogy gondolom, nem hülyeség.
3/4 anonim válasza:
Én is hallottam ilyet fodrászoktól állítólag hormonális oka van habár nekem nem volt gondom amikor ilyenkor festettem be, simán befogta.
Szerintem ez ember meg hajfestékfüggő.
Mellesleg nem ajánlatos ilyen sűrűn festeni mert tönkremegy a hajad még színezővel is.
Hagyd egy kicsit pihenni aztán meg jól gondold át milyen színt akarsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy nem tesz jót, soha nem is szoktam sűrűn festeni. Kéthavonta, mert addigra nagyon lenő. De ez a szín, ami most van, bár igazából szép, nekem iszonyúan nem jön be.
2011. ápr. 29. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!