Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnék ilyen hajszínből...

Hogy tudnék ilyen hajszínből ilyet festeni? Otthon, nem fodrásznál.

Figyelt kérdés

Most ilyesmi színű a hajam:

[link]

És ilyet szeretnék:

[link]

A sima, boltban kapható hajfestékek leszívják a színét? Vagy fodrászkellékesnél vegyek valami világosítót?

2011. ápr. 28. 11:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de vitázni azért nem kell:)

Akkor lehet, hogy fodrász lesz a vége, csak az a bajom, hogy míg én magamnak 2000-2500 ft-ból festem a hajam, a fodrásznál ugyanez 6-7-8 ezer:(

Egyébként olyan van, hogy nem szívják le teljesen a hajam színét, csak világosítják valahogy?

Mert nem akarok nagyon szőke lenni, inkább akkor valami sötétebb árnyalatot nézek, mint a W. Katié.

2011. ápr. 29. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor leírom még egyszer.

A Dm-ben lehet kapni egy cuccot, aminek az a neve, hogy Colour b4. Ez leszedi a festéket szőkítés nélkül, mert feltördeli a mesterséges színmolekulákat, így kimosod őket a hajadból. Ettől vagy visszajön a hajad eredeti színe, ha pedig szőkítve volt (sok bolti barna festékben is van szőkítő), akkor a legvilágosabbra szívott állapotát kapod vissza. Nálad valószínűleg az eredeti hajszíned jön vissza, pár árnyalattal világosabb változatban, enyhe vöröses beütésben. Miután végeztél ezzel a művelettel, legjobb ha vársz egy kicsit, és utána teszed rá a szőkét, de ráteheted azonnal is. Mindenképp hamvas árnyalatot válassz, és kicsit világosabbat mint a Wolf Katié (mindig pár árnyalattal sötétebbel kell számolni, mint amilyen a festékes dobozon van).

A Colour b4 drága cucc (3000 ft), de megéri. Tényleg leszedi a festéket, és nem roncsolja a hajat. Nézd majd meg a Dm-ben, olvasd el a dobozát...:)

2011. ápr. 29. 16:12
 13/14 anonim válasza:
Hajradír!Fodrászkellékesnél lehet kapni, én kétszer is világosítottam a hajam, mert nagyon dús és maradtak benne foltok. Nekem bevált, a végeiből utána vágatni kellett egy minimálisat.
2011. ápr. 30. 10:11
 14/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Ja és használat után, hajszárítás és lehet festeni, utána olyanra amilyenre szeretnéd.
2011. ápr. 30. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!