Hogy tudnék ilyen hajszínből ilyet festeni? Otthon, nem fodrásznál.
Most ilyesmi színű a hajam:
És ilyet szeretnék:
A sima, boltban kapható hajfestékek leszívják a színét? Vagy fodrászkellékesnél vegyek valami világosítót?
Nekem pont ilyen színű a hajam, mint Wolf Katié.
amúgy a hajad( a mostani) festett vagy eredeti?
Mert akit mutattál csajt, annak festett haja van.
első vagyok. az baj, mert akkor nagyon nehéz lesz megcsinálni, mert sötétre festett hajból nem lehet szőkét csinálni elsőre:S Szóval előtte le kell szívatni.
Nekem az eredetim világosbarna:
És használok rá sima bolti hamvasszőkét. És harmadszori festésre pont hasonló, mint a Katié, én nem erős szőkítőkkel szőkítem, mert akkor már hidrogénszőke lennék, de így boltival csak fokozatosan szőkül.
Szóval: akarod kiszőkíteni, segítek ha kell:)
Ne higgy a másodiknak, mert sötétre festetett nem fog be egy bolti festék sem!
azt előtte színteleníteni kell vagy szőkíteni (szívatni) és utána lehet szőkével festeni.
miért ne lehetne hinni nekem?
Nekem befogta.... festett sötét barna hajamat a aranyszőke festék... ez sem platina hanem barnás szőkéses..-.-de ok.. szivasd le ba.sz.d el a hajad.. :) én is régen jól jártam leszívattam azt azóta is szenvedek h helyre hozzam
Ne kend rá a bolti szőkét. Rengetegszer festettem a hajam, szinte nincs olyan, ami ne történt volna vele...szóval én értek hozzá.
Ha ráteszed a bolti szőkét, akkor az lesz, hogy bevörösíti a barna hajad, a lenövésed, pedig kiszívja szőkére, úgyhogy szép sáv lesz a fejed tetején.
Leszívva volt már a hajam, nem nem b*szta el, kedves előttem okoskodó nagyokos... Kicsit jobban töredezett, mint egyébként, ezért inkább nem vasaltam, úgyhogy nem ment menthetetlenül tönkre. Viszont nem tudom rendesen visszafesteni barnára, mert folyton ledobja, és itt-ott kibújik alóla szőke. Pedig én sem voltam szőkébb, mint Wolf Kati (kb olyan voltam).
Amit ajánlok, az a colour b4. Ha nem volt szőkítve a hajad, akkor visszaállítja az eredeti színét, leszedi a barna/vörös festéket. Szedd le a hajadról a barnát, aztán 1-2 hét múlva próbálkozhatsz a bolti hamvasszőkével.:)
Festék festéket NEM világosít.....fogalmaa sincs hogy annak a válaszolónak aki festett barnára kent festett szőkét hogy a pikulába fogta be mert kémiai képtelenség.
Először szívatni kell mindenképp, mert a festék színpigmentjei nem világosítanak festéket, csak befednek, de csak náluknál világosabbat!
Nekem is sötétbarna festettből lett szőke, fodrász által, mert otthon fél évig küszködtem és kentem rá minden szirszart hátha, de nem. Jobban utánatanultam a dolgoknak és már tudom miért nem. Szóval fodrász! Ő vagy leszívja, vagy leradírozza, eldönti hogy hogyan egyszerűbb a te hajadnál. De ha otthon ráfested ezt a szőkét, akkor semmit nem ér, csupán a lenövésedet befogja majd de ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!