Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthoni hónalj gyantázás!...

Darcy01 kérdése:

Otthoni hónalj gyantázás! Szerintetek miért történt ez?

Figyelt kérdés

Legutóbb a párom segített legyantázni a hónaljamat görgős gyantával. Kb. még egy napig fájt, érzékeny volt és piros. Ezóta ezek szerencsére elmúltak, de azóta hámlik a bőröm. Olyan, mint amikor valaki leég a napon és lehámlik a bőre.

Szerintetek ez miért lehet? "Lerántott" volna egy bőrréteget a gyanta? Próbálkozzunk még máskor is itthon? Mit kéne máshogy csinálni?(Kb. 8 éve gyantáztatom a hónaljamat 3 hetente, szóval azt nem lehet mondani, hogy ne lenne hozzászokva a bőröm)

2011. ápr. 25. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl meleg volt a gyanta és megégette a bőröd.
2011. ápr. 25. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igaza van az elozonek, valoszinuleg tenyleg ez lehetett a gond, vagy talan rosszul szedted le a maradek gyantat, vagy tul lassan huzta, kb ezek lehetnek az okok
2011. ápr. 25. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól gondolod,a bőrödet is vitte.Én is jártam így,ne aggódj aloe verás krém vagy körömvirágkrém segít.Ha fáj nagyon próbáld meg nem dörzsölésnek kitenni.
2011. ápr. 26. 07:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat:-)

Szerintem nem volt túl meleg a gyanta, olyasmi volt, mint a kozmetikusnál szokott, és lassan sem tépte a párom.

A harmadik válaszolótól kérdezném: mit csináltál másként, hogy ne forduljon ez elő többet? Valami jó tanács?:-)

Már nem fáj egyébként, csak jó lenne, ha legközelebb jobban sikerülne egy kicsit.

2011. ápr. 26. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már gyantamelegítőt hassználok azóta,felkenem,kifeszítem és egy rántás.Nagyon fontos!Mégegyszer ne menj rá akkor se,ha nem sikerült.Ha a párod segít akkor feküdj hanyatt és emeld fel a kezed így könyebb lesz neki is és inkább mondd,hogy ne kíméljen:).Az én párom sajnált,meg is lett az eredménye.
2011. ápr. 26. 16:48
 6/7 anonim válasza:
Hónalj gyantázás előtt hintőport kell tenni a bőrre, ezzel kerülhető el, hogy a felső hámréteget akaratlanul letépje a gyanta. Fontos hogy kellően meg legyen feszítve a bőr, és hogy egy területen maximum 2-3x menj át. A gyantázás után valamilyen hámosodást segítő nyugtató krémmel kend be (pl Neogranormon) A hónalj nagyon érzékeny terület, vigyázni kell rá.
2013. jan. 4. 20:31
 7/7 anonim válasza:
Bocsánat rosszul írtam:) Nem 2-3x hanem 1-2x maximum:)
2013. jan. 4. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!