Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthoni gyantázás, görgős...

Otthoni gyantázás, görgős gyantaadagolóval. Hogyan?

Figyelt kérdés
Nem megy sehogy sem! Még tele van az adagoló, de nem melegszik fel annyira benne a gyanta, hogy rendesen kijöjjön belőle. És a bikini-vonalat hogyan kell gyantázni? Nekem első próbálkozás következtében lila foltjaim lettek 8-) Nem megy sehogy... Valaki írja le, pls. Rendesen.:S köszi
2010. ápr. 27. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Mikroban sokkal egyszerűbb mint vizben vacakolni...

Nekem speciel úgy nem lett lila, hogy előtte betestápóztam. Nem közvetlenül előtte, hanem már beszívta tök jól, és megtapadt a gyanta...csak mivel száraz volt a bőröm ( télen), így enélkül anynira megvilsete, érzékeny volt h belilult..

2010. ápr. 27. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Épp ezért nem melegszik fel annyira,mert tele van.Egy lehúzócsíkon húzd végig párszor!A bikinivonalon elöször fertőtlenítsd a területet,kend fel,de ne nagy területre,fokozatosan haladj.Egyik kézzel kifeszíted,egy rántás,minnél kisebb a terület annál jobb elsőre.Utánna fertőtlenítő és egy hámosító krém.Sok sikert.
2010. ápr. 28. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!