Milyen színezővel tudnék ilyen hatást elérni (képpel)? Teljesen tapasztalatlan ilyen téren.
(A kép jobb oldalán lévő színt szeretném)
Márka, tipus stb. Írhattok festéket is, bár inkább szinezőt szeretnék ami kikopik mert nem szeretném, hogy majd esetleg látszódjon a lenövés és féltem az eredeti hajszínem is.
Köszönöm a segítséget =)
Ha félted a hajszíned, akkor ne fesd. A szőke különben se mosódik ki a hajból ezt hogy gondoltad?
A színező annyiban különbözik a hajfestéktől, hogy ammóniát nem tartalmaz, ellenben hidrogén peroxidot igen, és teljesen soha nem mosódik ki a hajból, csak gyorsabban kopik, ezért nem feltűnő a lenövés (és eleve csak 1-2 árnyalatot lehet világosítani így a hajon). Mellesleg amit belinkeltél abban legalább 3 hajszín van...
Uhh :S ne haragudj rossz a link... nekem még bejött, ez az a hajszín amit eredetileg be akartam linkelni ... sötétbarna hajból színezővel nehezen is lenne szőke :D
(a kép jobb oldali része)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!