Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Legjobb testápoló, ami nagyon...

Legjobb testápoló, ami nagyon puhává és simává teszi a bőrt? Főleg aki epilál!

Figyelt kérdés
Akár borotválom, akár epilálom a lábam, az a finom puha és sima érzés mindig elmarad.:( Simának sima olyan tekintetben, hogy nincs rajta szőr, viszont maga a bőr enyhén érdes. Melyik testápolót ajánljátok? Aki epilál, hogy csinálja?Sima a bőrötök utána?
2011. ápr. 25. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ezt használom [link] és bár szépségápolás téren nem vagyok egy "hűséges típus" [értem ezalatt, hogy szeretek kísérletezni a különböző márkák különböző termékeivel] már vagy 1,5 éve ezt és csak ezt használom és ameddig forgalomban lesz, tuti nem fogok mást kipróbálni, mert maximálisan meg vagyok vele elégedve! Nagyon szép puha bőröm lett tőle, pedig az enyém is meglehetősen száraz volt és az illata is finom. :]
2011. ápr. 25. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilcsi Kövirózsa testápoló
2011. ápr. 26. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!