Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyiknek örülnétek jobban/mel...

Melyiknek örülnétek jobban/melyik fontosabb? tökéletes arcbőr vagy bájos vonások? Persze az a legjobb ha mind2 teljesül de sajnos ez ritka.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Inkább bájos vonások.Lehet valakinek makulátlan arcbőre,ha hatalmas az orra,vagy pufók esetleg összeesett az arca,csúnya a szája/szeme stb...akkor nem lesz szép.Ezek ellen nem nagyon lehet tenni,viszont a szép arcbőrért igen.Nem egyszerű az biztos,de egyszerűbb mint a vonásaidon változtatni,na meg a plasztikai műtét jóval költségesebb mint a kozmetikai/bőrgyógyászati kezelések.
2011. ápr. 24. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Jaaa, bocsánat, akkor félreértettem...

Akkor én is a bájos vonásokat választanám, mert a pattanást vagy a bőrhibákat el tudom tüntetni, de egy csúnya orron nem igazán tudok változtatni.

2011. ápr. 24. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Bájos vonások. Nagyon nem tökéletes a bőröm, de még így is szebbnek mondanak általában mint egy tökéletes bőrű, de nem éppen szabályos arcú nőt. És ezen tényleg könnyebb segíteni (bár évek óta hiába küzdök, bőrgyógyász, minden megvolt), egy nagy horgas orrból pl. nem lehet kis pisze orrot sminkelni vagy legalább hasonlót. Persze a kívánságlistámon a szép bőr szerepelne, a vonásaimmal már sikerült megbarátkozni. :D
2011. ápr. 24. 21:38
 14/14 anonim válasza:
en inkabb bajos vonasok,a miteszereket vagy pattanasokat manapsag sok mindennel ellehet tuntetni vagy szepen elfedni es a bajos vonasokkal tokeletes arc lesz :)
2012. febr. 24. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!