Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez milyen árnyalatú szőke?...

Ez milyen árnyalatú szőke? Milyen festéket ajánlanátok, ami a barna hajból ilyesmit varázsol?

Figyelt kérdés

Láttam rengeteg féle festéket, ami szőkítő, vagy világosító néven fut. Nem tudok köztük eligazodni, viszont tudom, hogy ahhoz, hogy szőke lehessek előtte világosítani kell a hajam és aztán mehet rá csak a festék. Milyen árnyalatnak, színnek neveznétek a mellékelt képen látható hölgy haját? Az arcát kitakartam, mert nem ismerem, így engedélyt sem kértem a képe használatához. Köszi a válaszokat.

[link]

2011. ápr. 24. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:

sztem ez sima világos szőke,vagy közép szőke lehet

akkor kell elötte világosítani a hajad ha nagyon sötét barna,de ha csak olyan átlag barna akkor 2-3 festés múlva megkapod ezt a színt

2011. ápr. 24. 12:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!! Hát inkább középbarna. Tehát nem is világos, de nem sötétbarna, az is tuti! Milyen festéket ajánlasz nekem ehhez a színhez? Gondolom valami hamvas vagy jeges árnyalat kell, mert különben besárgul, vagy narancs lesz. :|
2011. ápr. 24. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:
én a palette festékeket szoktam használni
2011. ápr. 24. 13:05
 4/9 A kérdező kommentje:
És melyik árnyalatot? :)
2011. ápr. 24. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
tudnál linkelni h milyen színű nagyjából a hajad?
2011. ápr. 24. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt nézz körül

kiválaszthatod milyen színű most a hajad és milyet szeretnél,a végén kiadja h milyen színt kell rákenned h olyan legyen

de mondom elsőre ne várj egyből olyan színt

2011. ápr. 24. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:

majd urd meg h mire jutottál,melyik színt fogod venni :)

én amugy a palette delux aranyfényű mandulát vagy a mézt szoktam. Attól függ h melyik kapható

2011. ápr. 24. 13:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg ilyesmi a hajszínem és a fent linkelt színt szeretném elérni. Vajon melyik árnyalattal lenne lehetséges? Némiképp sötétebb az alap, de festve lett egy sötétszőkével, így picit világosabb barna lett a frizum, mint a mellékelt fotón. Nagyjából olyan, de mobilos kép sajna. [link]
2011. ápr. 24. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

ezek közül válassz szerintem

2011. ápr. 24. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!