Ez milyen árnyalatú szőke? Milyen festéket ajánlanátok, ami a barna hajból ilyesmit varázsol?
Láttam rengeteg féle festéket, ami szőkítő, vagy világosító néven fut. Nem tudok köztük eligazodni, viszont tudom, hogy ahhoz, hogy szőke lehessek előtte világosítani kell a hajam és aztán mehet rá csak a festék. Milyen árnyalatnak, színnek neveznétek a mellékelt képen látható hölgy haját? Az arcát kitakartam, mert nem ismerem, így engedélyt sem kértem a képe használatához. Köszi a válaszokat.
sztem ez sima világos szőke,vagy közép szőke lehet
akkor kell elötte világosítani a hajad ha nagyon sötét barna,de ha csak olyan átlag barna akkor 2-3 festés múlva megkapod ezt a színt
itt nézz körül
kiválaszthatod milyen színű most a hajad és milyet szeretnél,a végén kiadja h milyen színt kell rákenned h olyan legyen
de mondom elsőre ne várj egyből olyan színt
majd urd meg h mire jutottál,melyik színt fogod venni :)
én amugy a palette delux aranyfényű mandulát vagy a mézt szoktam. Attól függ h melyik kapható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!