Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kreol bőrhöz illene a vörös...

Kreol bőrhöz illene a vörös haj? Még nem volt festve a hajam és kicsit félek :D

Figyelt kérdés

Nagyon sötétbarna hajam, szemem és szemöldököm van kreol bőrrel. Még soha nem volt festve a hajam,de szeretnék egy kis változatosságot és vörösre gondoltam. Valami olyan szinezővel ami hamar kijön.

Képeket, tanácsot, márkanevet szivesen fogadok =)

Köszönöm a segítséget=)

2011. ápr. 24. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem közönséges. A vörös haj a világos bőrrel mutat jól, a sötéttel nem.
2011. ápr. 24. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem lenne a legjobb választás.
2011. ápr. 24. 12:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. :( Max. ez az árnyalat:

[link]

Auburnre keress rá.

2011. ápr. 24. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

neneneneee, szerintem se!

A vörös haj csak világos bőrrel mutat jól, főleg kék/zöld szemmel.

kreol bőrhöz két alternatíva jut eszembe: 50 éves cigány nyanya / proli mammer.

bocsi, de tényleg csak ezeket szoktam ezzel a kombinációval látni :( szerintem trógerség.

2011. ápr. 24. 13:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor ötlet elvetve:D:D

De akkor milyen színt válasszak? Vagy hagyjam inkább? =( Úgy kipróbálnék valamit pedig...

2011. ápr. 24. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Hát én nem tudom. Nekem ugyan ilyen színeim vannak, és a két legjobb barátnőmnek is. És mind a hármunknak vörös a hajunk. Az ide írók 90%-a most biztosan írja majd, hogy milyen pláza k.urvák vagyunk, de ezek leperegnek rólam. Nagyon jól áll ez a szín, mind hármunknak, igazi dögös szín. Én nem tennék le róla a helyedben.
2011. ápr. 24. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Esetleg kipróbálhatod hajszínezővel, az kijön 1 hónap után, és ha tetszik maradhatsz a festésnél. Én mindenesetre nem kockáztatnék.

Am az utolsónak meg: hát igen az 50 éves proli nénik is dögösnek gondolják magukat vörösen :D Mindenesetre saját elmondásból könnyű azt mondani, hogy de szexik meg szépek vagytok, én még nem láttam kreol bőrű lányt vörös hajjal, ami jól mutatott volna. Lehet, hogy ti vagytok a kivételek.

2011. ápr. 24. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem azt mondtam, hogy szexik, és szépek vagyunk, hanem hogy, ez egy dögös szín, és jól áll. Az 50 éves néniket, akik tizenévesnek akarnak tűnni, sem tartom, sem szexinek, sem szépnek. A saját elmondásomban nem fényeztem magam, hanem azt mondtam, jó ez a szín, és én nem mondanék le róla a Kérdező helyében. Ennyi.
2011. ápr. 25. 16:09
 9/9 rolika98 válasza:
Most tudom le fogtok szólni. de nekem barnás bőröm vann Eredeti Vörös haj, és rengeteg szeplő. de amúgy semm érdekelnek a negatív vélemények úgyhogy ennyi.
2016. jún. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!