Élesztő pakolást egy nap többször is lehet alkalmazni?
Én is a pattanásokra kezdtem el használni, de fél év tapasztalat alapján mondom, hogy sokkal hatásosabb ha megeszed!
Elég szar az íze. Én joghurtba szoktam tenni, ha szaporodnak a patijaim.
Én annak a sárga papíros élesztőnek kb az 1/4-ét eszem meg egy nap. Kb 1 hónap után kezdett szebb lenni a bőröm.
Amin meglepődtem, hogy a hajam is szebb lett tőle! :D
Tuti cucc az élesztő! :D
Én heti egyszer csinálok egy ilyen szépségápolási napot. Ilyen kamillateával gőzölök 10-15 percig, ha van gyulladt pattanásom, akkor azt finoman kinyomom. Általában két pakolást használok (ezeket hetente váltogatom).
Az egyik, az élesztős pakolás. Jól szárítja a bőrt, és be is válik. A másik a mézes-tejes pakolás (egy kis kanál mézet elkeverek pár csepp tejjel). A méznek gyulladáscsökkentő hatása van, így nagyon jó a gyulladt pattanások megelőzésére. Utána nagyon sima és puha lesz a bőröd. Sőt, ezt a pakolást a szádra is kenheted, nagyon jót tesz neki: puha lesz és nem cserepesedik majd.
A kérdésedre válaszolva: szerintem naponta többször már nem jó, sőt. Szerintem a napi egy is sok, mivel az élesztő eléggé szárítja a bőrt. Ha tényleg ilyen sűrűn akarod, akkor szerintem legyen inkább 2 naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!