1 hónapja szolizok kb. és a tegnapi 6percnél kiszálltam az 5. percnél mert már nem bírtam tovább, a szívemnél szúrt, és egy kicsit meg is szédültem, előtte nagyon szomjas voltam, és nem tudtam semmit se inni?
Ilyen nekem is volt. 9percre mentem és 7nél kikellet jönnöm, mert majdnem elájultam és nekem is ilyen szorító furcsa érzés volt a szívemnél. Azért lehet, mert sokan voltak előtted és nagyon fel volt már melegedve a szoli és a kevés folyadék is közbejátszik. Mindig vigyél magaddal fél liter hideg vizet és cukrot. Szerintem ha érzed, mielőtt bemész, hogy a szoli túl meleg alapból akkor inkább menj vissza máskor. :)
19/l
Mostanában nem járok de az eset után mentem még és nem volt semmi baj. De lehet, hogy csak a tudattól, hogy most felkészültem rendesen a vészhelyzetre:D De amúgy legjobb ha nem egyedül mész hanem a barátnőd vagy valaki elkísér:) De ha mindig rosszul leszel tőle akkor inkább ne erőltesd. Amúgy én utána mindig nyitva szoktam hagyni a szolit, hogy jöjjön rám a hideg levegő amit hűsítésként fúj utána az is sokat segít:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!