Új tetoválás elkészülése után meddig nem lehet alkoholt inni?
Ez hülyeség.
Férjem pl. tetoválás közben fogyasztott el pár dl pálinkát, hogy ne érezze annyira a fájdalmat.
Én is hasonlóképp tennék :))
az első válaszolónak a férje nagy butaságot csinált....
És a tetováló is nagyon igényes lehet, ha ittas állapotban elkészítette neki... pár dl??? pff:D
23N
mivan? mért csinált volna butaságot?
hagy igyon ha jól esik neki.
azonnal lehet inni ilyen szabály nincsen sztem. nyilván van köze a lenyelt alkoholnak a bőrödhöz, de ennyi erővel ne egyél csipszet csokis, tökmagot se mert kijön egy pattanás a tetoválásban. egyik tetoválóstól sme hallottam soha és sehol nem is olvastam ilyet. pedig nézelőtem rnedesen. azon kívül nekem is van, és kb 2 nap mulva ittam sört, meg rá hétvégén voltam bulizni. és semmi sem történt és kii sem fakult és nem is gyógyult nehezebben.
Pedig nem lehet inni sem tetoválás közben, sem előtte közvetlen, a vérzés, és egyéb egészségügyi hatások miatt, amit nekem elmondott a tetováló, de ha megkínoznak sem emlékszem már rá.
Minden valamire való tetoválószalonban ez szabály. Nekem is van kettő, húgomnak is van egy, tetoválás előtt kapunk papírt, ami rajta vannak a kizáró okok, rengeteg, ilyen-olyan betegség, és ezek mellett az alkoholos állapot is fel van tüntetve.
nem tudom ti hogy nézelődtök, de speciel itt is írja, hogy ne fogyassz előtte és közben alkoholt:)
És ezen kívül még csomó helyen olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!