Mit kezdjek a hajammal, amíg növesztem?
Figyelt kérdés
Most ugy kb a hátam közepéig ér(szőke, elég sok hajam van) de nem ugyanolyan hosszú mindenhol mert elöl rövidebb és kicsit tépett is. Nem tudok milyen frizurát kitalálni hogy ne legyen lenyalódva a fjemre s valahoy álljon is! Van valami ötletetek? :)2011. ápr. 19. 14:41
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Hát annál jobbat pedig nem lehet kitalálni, mint hogy elöl legyen kicsit tépett és kuszább. És sajnos minél hosszabb lesz, anál inkább le fog lapulni. :/
Tupírozd. Vagy göndörítsd, csak az macerás, és nem mindenkinek áll jól. Egy jól eltalált frufru is segíthet vakamennyit a helyzeten.
A linkelt képek közül az első nem rossz, de tapasztalat, hogy kb addig marad úgy, amíg megcsinálod. xD
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, csak az baj hogy eleve nagyon egyenes a hajam (nem kell simítanom) és így nagyon hamar kilógja magát ha begöndörítem vagy bármit csinálok vele!
2011. ápr. 20. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!