Szerintetek megoldható, hogy a hajamnak pont azt a részét festem be, ami még nincs lenőve?
Figyelt kérdés
Épp növesztem le a hajam, és már egy jókora adag le is nőtt. Eddig nem látszott a különbség mert az eredeti barna hajam és a festett barna összhangban volt, de most 3 hónap után kezd a festett kivilágosodni (szerintem a napfénytől). Az szerintetek megoldható, és nem lesz belőle "baj" ha a már lenőtt hajat békénhagyom, és a még festettet újra befestem barnára, hogy ne legyen olyan világos?:D2011. ápr. 19. 14:30
1/3 anonim válasza:
ööö szerintem ez hülyeség:D vagy festesd be az egészet olyanra mint az eredeti hajszined (akkor nem látszik h lenő) vagy hagyd,annyira feltünő?
2/3 A kérdező kommentje:
a napfény a festett hajam jól kiszívja, és egyre jobba kezd elszőkésedni. amikor télen befestettem az eredeti színemre, akkor az pont jó volt, rmrt egyáltalán nem látszott, hogy le van nőve, de mondom most már kezd látszani és ezért szeretném befesteni a festett részt. ami meg le van nőve hagynám már békén. azt nem akarom újra befesteni mert akkor kitudja meddig szenvedhetek míg újra lenő, és visszakapom az eredeti hajszínem.
2011. ápr. 20. 08:43
3/3 anonim válasza:
Szerintem megválaszoltad a kérdést, fested be. De javaslom válassz egy jó fodrászt, mert ha nem sikeról tökéletesre akkor festheted be az egészet, hogy valahogy kinézzen és akkor ugyanott tartasz s az eddigi várakozás mind kárba ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!