Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehet eltüntetni a...

Mivel lehet eltüntetni a pattanások által okozott lila foltokat?

Figyelt kérdés
Már egy éve ott vannak,és sehogy se akarnak eltűnni onnan.Lehetőleg valami gyors módszert,vagy gyógyszert ajánljatok,köszönöm.
2011. ápr. 18. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyorsan nem tűnik el. Nekem a bőrgyógyász azt mondta, hogy ne napoztassam, mert attól sokkal rosszabb lesz. Szalicilsavas, glikolsavas hámlasztó hatású krémek, e vitamin gyorsítják a folyamatot.
2011. ápr. 18. 21:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudnál mondani egy ilyen krémet?
2011. ápr. 18. 21:44
 3/7 LeeWie ***** válasza:
Vichy, és ha a patikust megkérdezed, biztos tud ajánlani még valamit. Nekem van még egy kencém, azt nagyon is ajánlom. De nekem azért van, mert meg kellett vennem, nos az ára viszont nem olcsó. Zeraderm a neve, és a pattanások helyén a lila folt az végülis heg. Nekem az kb 1 hét, max 1,5 alatt eltűnteti nyomtalanul.
2011. ápr. 19. 07:10
 4/7 A kérdező kommentje:
És a La Roche Posay Cicaplast-ról nem tudsz valamit?
2011. ápr. 19. 09:41
 5/7 LeeWie ***** válasza:
Az szerintem 2-3 hónap alatt fogja levinni, de leviszi. Egy két plusz tipp, olyanokat keress, amik hegesedésre vagy akár (bár ez csak praktika és nem bizonyított) hogy a májfoltra való krémek is jók.
2011. ápr. 19. 14:01
 6/7 anonim válasza:
Van ami egybol eltunteti. Egy-egy elitebb kozmetikusnal van hamlasztas. Ez egy szepseg dijas eljaras, par nap alatt lehamlik a felso borreteged. Nekem teljesen eltuntette a foltokat. Eleg draga de megeri tenyleg :)
2011. ápr. 20. 14:58
 7/7 anonim válasza:

nekem adott a hiéna foltjaimra a kozmetikus valami kencét ami segített, de nem tudom mi volt az. viszont ha keresel egy olyan kozmetikát, ahol Gigi termékeket használnak, ott lehet, hogy tudják, hogy mi az.

Amúgy nagyon ajánlom(nekem ez vált be), hogy mindig tavasztól öszig, ha kilépsz a szabadba mindig használj naptejet, természetesen arcra valót, mert az teljesen megakadályozta nálam a foltosodást.

2011. ápr. 20. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!