Mi a véleményetek a tetováló tanfolyamokról? Érdemes elkezdeni, vagy keressek más módszert?
sajnos nagy a piac, nehéz és költséges az érvényesülés, a szakmai tapasztalat megszerzése is a szerencsén múlik.
öcsém ugyanebben a cipőben van és sajnos az álom a vágy nem elég, töb kell hozzá.
szerintem keress elérhetőbb célt, főként ha lány vagy.
szia:)
szerintem túl sokat ne adj bele ilyen tanfolyamra...mert nem igazán tanítanak meg tetoválni...legalábbis én így ismizem ezt a dolgot, persze lehet, hogy máshol más a szitu...de nekem nem jött be:$
azt ajánlanám, hogy keress egy olyan tetováló szakembert, aki elvállalna téged, mint tanulót...és tényleg, mint apró dolgot megmutatna neked, nem csak úgy, hogy nem tudom mennyi idő alatt, és ha vmit nem tudsz, nincs lehetőség számodra eleget gyakorolni...
tudom, hogy nem könnyű szakembert találni, de szerintem így lenne a jobb...és akkor mindent megkérdezhetnél tőle, amit csak szeretnél:)
aztán ha már igazán jó vagy benne, vannak referenciáid, akkor tudsz keresni szalont, vagy akár saját helyen varrogatni...:)
nem tudom mit írhatnék még...nekem ez a véleményem, persze érdemes pl. tattoo, tetováló fórumon nézelődnöd, kérdezgetned embereket még, hogy mik a vélemények, mert több véleményből jobban tudnál dönteni...ha nem találsz ilyen weboldalt írj és segítek benne ha gondolod:)
sok sikert hozzá:)
remélem segítettem:)
ja még azt nem írtam, hogy volt vmeik tattoo magazinban egy tetováló, aki tanfolyamot indított...és nagyon jó rajzolókkal indítitta, tehát akik tényleg ügyesek...és mivel írtad, hogy jól rajzolsz máár, akkor lehet az is jó lenne...igaz már nem tudom mennyi volt...de itt van a weboldala, nézd csak:
ha jól tudom ő róla olvastam...remélem jól gondolom:D
na mindegy, de pl. szerintem ő jól tanítana...
persze ez sem tuti, nem ismerem őt sem...csak már láttam, hogy oktat ő is:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!