Van éretlme most elkezdeni használni a hővédőt? (bőv. )
Azt ajánlom,hogy fejezd be a hajvasalósdit. Én is csináltam és én sem használtam hővédőt, és meglett az eredménye...Vágasd le a töredezett részeket.
Ha még hővédőt is használnál, az sem lenne most 100%ig jó rá, mert későn is kezdted el. És mivel már látni lehet, hogy nem olyan jó a hajad,mint régen volt ezért hagyd abba még idő előtt a hajvasalást mégmielőtt végleg tönkreteszed a hajad. Csak úgy lehet újra egészséges, ha levágatod a töredezett részt belőle, és pakolásokat teszel rá.
Nekem is hülyén állt mindig, én is ezért kezdtem el. De nagyon megbántam.
Persze újjéledhet még a haj, csak ahhoz abbakell hagynod a hajvasalást. Hővédőspray-t attól még vehetsz, mert ha megszoktad szárítani a hajad akkor az még jól jöhet.
Én most vettem egyet, és sima puha lett tőle a hajam meg mintha fényesebb is lett volna tőle.
Csak még nekem is időbe tellik mire újra egészséges lesz a hajam:s.
használj placenta hajpakolást ( ezt fodrászkellékesnél vagy növényes boltban is akár megkapod, 900 ft nagy bödön és komolyan nagyon jó!)
vágd le még most a töredezett végét, mert ha későbbre halasztod ezek jobban "feltörnek"
a hővédőt pedig kár ellenezni, egy ilyet behozni soha nem késő:D de vigyázz,hogy ne égesd bele a hajadba.(tehát ne füstöljön,amikor vasalod a hajad) ez a hajadnak és a hajvasalónak is rosszat tenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!